Samtaleoversikt

Godkjenning av samtaler er kun mulig hvis firmaet har aktivert Ansattportalen.

I ansattportalen til modul Medarbeidersamtaler kan du se dine samtaler. Du har også mulighet å godkjenne dem.

Er du leder selv (har en bruker med leder-rolle), vil du kun se samtaler med din leder i ansattportal.

1. Trykk på Medarbeidersamtaler i hovedmenyen.
  2. Du ser en ny meny. Trykk på Samtaleoversikt
  3. Du ser en liste over alle dine medarbeidersamtaler.
  4. Du kan filtrere på samtaler etter status eller etter dato, eller begge. Klikk på Filtrer. Velg kriteriene for filtrering og trykk på Lagre.
  5. For å åpne samtalen trykker du på samtalen.
  6. Du blir tatt til siden Referat som viser innholdet i medarbeidersamtalen. Her kan du legge til kommentar og aktivitet på samtalen. Har samtalen status Venter, vil du se knappen Godkjenn som lar deg godkjenne samtalen.