Søkefelter

På toppen av Skadebase hjemsiden finner man 4 søkefelter. Man kan søke etter Ansatt, Avdeling, Saksnummer og Kjøretøy.

I prinsippet fungerer søket på denne siden på samme måte som de hoved ansatt- og avdelingsøkefelter.

1. Om man vil se om det er registrert skadehendelse på en ansatt, skriver man den ansattes navn i Søk ansatt feltet og trykker deretter på Skadebase.

Man havner da på profil til den ansatte og underfanen Skadebase.

Her kan man se registreringen eller sammendraget av hendelsen samt registrere ny HMS hendelse.

2. I Søk avdeling feltet kan man søke etter avdelinger og se oversikt over H-verdi og F-verdi. Skriv inn avdelingsnavn og trykk deretter på Skadebase.

Man havner da på siden hvor man får oversikt over H-verdi og F-verdi for den avdelingen samt oversikt over alle hendelser.

3. Om man har saksnummer, kan man søke etter dette i Søk saksnummer feltet.

Om man trykker på noen av de linkene, kommer man direkte til tilsvarende steg i registreringen.

4. I feltet Søk kjøretøy kan man søke etter registrerte kjøretøyer.

Trykker man på Detaljer, får man mer informasjon om selve kjøretøyet. Trykker man på Skader, kan man registrere en ny skade.