Markere hvilke ansatte i gruppen som skal omstilles

Når du velger en gruppe vil du få en oversikt over antall ansatte som finnes i gruppen, status på de ansatte (om hvor mange som er i omstilling, antall som har mottatt oppsigelse og så videre), samt oversikt over antall ansatte hvor saksbehandlingen er løst.

Det er normalt en styringsgruppe som endelig avgjør hvilke ansatte som er overtallige og skal i omstilling.

1. Hold musepekeren over menyikonet Omstilling og klikk på menypunktet Ansatt i menyen som vises.
  2. For å få oversikt over alle detaljer i en gruppe klikker du på den. For den valgte gruppen ser du statistikk i seksjonene Oversikt, Status og Antall løste.

3. Nederst ser du en list som viser alle ansatte i gruppen. For hver ansatt vil du se informasjon om hvorvidt vedkommende er i omstilling, om kartleggingssamtale er gjennomført og så videre.
  4. Du markere enkelt hvem som skal omstilles ved å sette hake på den ansatte. Siden oppdateres automatisk og status endres til Ja i kolonnen I omstilling.

Når en ansatt er satt i omstilling vil fanen Omstilling vises i ansattprofilen. Denne inneholder underfanene Kartleggingssamtaler (denne fanen er kun synlig for de som har ansvar for kartleggingen), Omstillingsdata og Kostnader.