Følg

Gjennomføre kartleggingssamtaler

Kun brukere som er lagt inn som ansvarlig person (lenke til Legge inn bruker som ansvarlig person), kan legge inn kartleggings-informasjon -  kun disse vil ha tilgang til fanen Kartleggingssamtaler i ansattprofilen.

Gjennomføring av individuelle kartleggingssamtaler skal altså sikre at nødvendig informasjon, med tanke på utvelgelseskriteriene, er korrekt og dokumentert. Flere personer bør kvalitetssikre informasjonen og vurderingene som gjøres med tanke på endelig beslutning om hvilke ansatte som skal omstilles.

 1. Du kan enten søke opp den ansatte ved å søke opp den ansatte i søkefeltet Søk ansatt og klikke på lenken Omstilling i menyen som vises, eller du kan holde musepekeren over menyikonet Omstilling i hovedmenyen og klikke på menypunktet Ansatte i menyen som vises. Velg gruppe og klikk på den ansatte du skal gjennomføre en kartleggingssamtale på.
 2. Valgte du den andre måten, må du velge gruppe.
  1. For den valgte gruppen ser du statistikk i seksjonene Oversikt, Status og Antall løste. Nederst ser du en list som viser alle ansatte i gruppen. For hver ansatt vil du se informasjon som om hvorvidt vedkommende er i omstilling, om kartleggingssamtale er gjennomført og så videre.
   05.png
   06.png
  2. For å velge den ansatte klikker du på navnet.
 3. Profilen til den ansatte åpner seg. Du er automatisk tatt til fanen Omstilling>Omstillingsdata.
 4. Klikk på fanen Kartleggingssamtaler. Øverst ser du en rekke alternativ som du haker av for basert på hva den ansatte svarer. For å lagre denne informasjonen klikker du på Gjennomført. Dette er informasjon som er ment å gi et øyeblikksbilde om den ansatte.
  09.png
 5. For å gjennomføre selve kartleggingssamtalen klikker du på knappen Opprett samtale. Vinduet Samtaler åpner seg. Her legger du inn informasjon som for eksempel kompetanse/utdanning, ansenitet (informasjon som vil reflektere utvelgelseskriteriene).
 6. Klikk Lagre. Samtalen blir registrert og legger seg i listen. Du kan opprette så mange samtaler som nødvendig.
 7. Du kan også legge oppgaver til samtalen. Ved å klikke på Opprett oppgave, så lager du oppgaver knyttet til den valgte samtalen. Du fyller ut informasjon og klikker på knappen Lagre.
  014.png
  Dette er et eksempel med en samtale og en oppgave knyttet til den. Du kan redigere eller slette oppgaven om ønskelig, eller legge til flere oppgaver.
  015.png
Print Friendly and PDF
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.