Kostnader

Når man setter en ansatt til å være i Omstilling under menyen Ansatte til modul Omstilling kan man føre kostander rundt dette på den enkelte i ansattprofilen slik at man kan avstemme dette mot budsjett.

1. Søk frem den ansatt i søkefeltet for ansatte og trykk fanen Omstilling. Men kan også trykke på ansatt i menyen Ansatte i modul Omstilling.

2. Man kommer da til fanen Omstilling i ansattprofilen. Trykk så på fanen Kostnader.

Etter at man har registrert en sak som inneholder kostnader på den ansatte, kan man få oversikt over kostnader forbundet med omstillingen. Man kan også legge inn kostnader manuelt for bedre oversikt.

1. Under fanen Kostnader, trykk knappen Kostnad.

2. Først skriver man inn Dato.

3. Type velger man i nedtrekksmenyen.

4. Neste felt man må fylle ut er Kommentar.

5. Det siste feltet man må fylle ut er Kostnad.

6. Trykk Lagre.

7. Da blir kostnaden lagret og regnet med tidligere kostnader for et helt beløp nederst. Man kan videre Editere eller Fjerne kostnader.