Kostnader

Denne rapporten gir deg oversikt over kostnadene knyttet til omstillingsprosessen og du vil se kostnader som er registrert på hver ansatt og kostnadene totalt for hele gruppen.

1. Hold musepekeren over modulen Omstilling og klikk på menypunktet Rapport i undermenyen som vises.
  2. Du kommer til siden hvor du kan ta ut rapporter. Klikk på fanen Kostnader.
  3. Velg hvilken gruppe du ønsker å kjøre denne rapporten på. For å velge gruppe begynne å skrive inn navnet i feltet Gruppe og klikk på gruppen i listen som vises for å velge den. Eller klikk på struktur-ikonet og klikk på gruppen i vinduet som vises. Klikk på Ok for å bekrefte valget.
  4. Klikk på Generer Excel-rapport for å generere rapporten.