Om rapportering i Omstillingsmodulen

I hvilken grad man har behov for rapportering varier etter størrelsen på omstillingen i organisasjonen.

Ofte vil Personalstøtte/HR kunne rapportere til styringsgruppen via PFD på statussiden over Ansatte i omstilling. Denne akkumulerer situasjonen til alle individene som er medlem av en omstillingsgruppe.

Men dersom de trenger oversikt over fremdriften til alle/deler kan de også tas ut spesifikke rapporter på delelementer som har hver sin rapport.