Nærmeste pårørende

Denne rapporten gir deg informasjon om hvorvidt de ansatte har noen nærmeste pårørende.

1. Hold musepekeren over modulen Omstilling og klikk på menypunktet Rapport i undermenyen som vises.
  2. Du kommer til siden hvor du kan ta ut rapporter. Klikk på fanen Nærmeste pårørende.
  3. Du kan filtrere listen ved å velge ulike alternativer.
    • Gruppe - velg hvilken gruppe du ønsker å kjøre denne rapporten på. For å velge gruppe begynne å skrive inn navnet i feltet Gruppe og klikk på gruppen i listen som vises for å velge den. Eller klikk på struktur-ikonet og klikk på gruppen i vinduet som vises. Klikk på Ok for å bekrefte valget.
    • Vis ansatte uten pårørende - ake av denne for å ta ut rapport på ansatte som ikke har noen registrerte nære pårørende
    • Vis inaktive - hake av denne for å inkludere ansatte som ikke lenger er aktive
    • Sortering - velg hvilken informasjon det skal sorteres på
  4. Klikk på Generer Excel-rapport for å generere rapporten.