60+ Rapport

Denne rapporten gir deg oversikt over hvilke av de ansatte i omstilling som er over 60 år.

1. Hold musepekeren over modulen Omstilling og klikk på menypunktet Rapport i undermenyen som vises.
  2. Du kommer til siden hvor du kan ta ut rapporter. Klikk på fanen 60+.
  3. Velg hvilken gruppe du ønsker å kjøre denne rapporten på. For å velge gruppe begynne å skrive inn navnet i feltet Gruppe og klikk på gruppen i listen som vises for å velge den. Eller klikk på struktur-ikonet og klikk på gruppen i vinduet som vises. Klikk på Ok for å bekrefte valget.
  4. Klikk på Generer Excel-rapport for å generere rapporten.