Oppfølginger

I modul Oppfølging kan man opprette tiltak på de ansatte ved sykefravær.

Her får man opp oversikt over oppfølginger som gjelder registrerte tiltak på en ansatt. Man kan også legge til flere saker og administrere dem herifra.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og trykk på Tiltak.

2. Man havner da til underfanen Oppfølginger.

3. Trykker man på knappen Oversiktstall medarbeider, får man opp detaljert info om fravær, ferie og lignende.

4. Man kan legge til Ny sak ved å trykke på den tilsvarende knappen. Her fyller man ut relevant informasjon for registrering.

5. Alle registrerte saker blir listet opp. Her kan man bruke Videre oppfølging, få utskrift til PDF, Slette saken eller Sende oppfølgingsplan.

6. Bruker man knappen Send oppfølgingsplan, kommer man til et lite skjema man må velge ifra for å sende skjema videre. Velg en og trykk på knappen Send.

Da blir innsending synlig i lista nederst på siden.

7. Bruker man knappen Videre oppfølging kommer man til denne siden:

For mer detaljert oppfølging, se egen artikkel her.