Fraværsoppfølging

I modul Oppfølging er det støtte for oppfølging av den ansatte i forbindelse med fravær.

Under fanen Fraværsoppfølging finner man alle oppfølginger man har på seg. Disse oppfølgingene blir delt opp etter følgende:

• Dagens oppfølginger
  • Neste oppfølginger
  • Ikke fulgt opp
  • Fulgt opp
  • Mangler videre oppfølging
  • I dag
  • Avsluttede oppfølginger
  1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og klikk på menypunktet Sykefravær.
  2. Siden Sykefravær åpner seg. Klikk på fanen Fraværsoppfølging.
  3. Først får du opp Dagens oppfølginger. Dersom det ble noen oppfølginger på den aktuelle dagen, blir de listet opp under denne fanen. I Neste oppfølginger vises oppfølginger som er på vent. I fanen Ikke fulgt opp ser du alle oppfølginger som det ikke er gjort noe med. I fanen Fulgt opp ligger alle saker som er fulgt opp. Saker som mangler videre oppfølging  listes opp i fanen Mangler videre oppfølging.
  4. I feltrammen I dag finner du flere felt. Disse gir oversikt over følgende:
    • Borte idag
    • Fraværende
    • Bursdager
    • Ansiennitet jubileum

Fanen Avsluttede oppfølginger lister opp alle oppfølginger som er gjennomført og lukket.

Abonnement på Mobil Pluss gjør at ansatte vil få tilgang til registreringen sin fra mobil/ansattportal.