Fraværsoppfølging

I modul Oppfølging er det støtte for oppfølging av den ansatte i forbindelse med fravær.

Under fanen Fraværsoppfølging finner man alle oppfølginger man har på seg. Disse oppfølgingene blir delt opp etter følgende:

• Dagens oppfølginger
  • Neste oppfølginger
  • Ikke fulgt opp
  • Fulgt opp
  • Mangler videre oppfølging
  • I dag
  • Avsluttede oppfølginger

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og trykk på Sykefravær.

2. Man havner da til fanen Sykefravær. Trykk på underfanen Fraværsoppfølging.

3. Først får man opp Dagens oppfølginger. Dersom det ble noen oppfølginger på den aktuelle dagen, blir de listet opp under denne fanen.

4. Neste oppfølginger står for oppfølginger som er på vent.

5. Da finner man fanen med oppfølginger som er Ikke fulgt opp.

6. Under Fulgt opp ligger det alle oppfulgte saker.

7. Neste kommer det saker som Mangler videre oppfølging.

8. Under feltet I dag finner man flere underfelter. Disse feltene gir oversikt over følgende:

• Borte idag
  • Fraværende
  • Bursdager
  • Ansiennitet jubileum

• Borte idag

• Fraværende

• Bursdager

• Ansiennitet jubileum

9. Det siste underfanen er Avsluttede oppfølginger. Dette gjelder for alle oppfølginger som ble gjennomført og lukket.

Abonnement på Mobil Pluss gjør at ansatte vil få tilgang til registreringen sin fra mobil/ansattportal.