Vandelsattest

Vandelsattest eller politiattest rapport bruker man for en oversikt over straffereaksjoner ansatte har fått, både for fengselsstraff og bot/forelegg. Ledere i firmaer bruker attesten for sikkerhetsskyld av de ansatte.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Rapporter i menyen som dukker opp.

3. Trykk deretter på fanen Vandelsattest.

4. Først fyller man ut Avdeling man kjører rapporten for.

5. Under feltet Godkjent velger man i nedtrekksmenyen Godkjent, Ikke godkjent eller Alle.

6. Tillegg feltet bruker man for å filtrere ytterlig rapportinnhold. Man kan velge en, flere eller alle enheter.

7. Man kan sette hake på dersom man ville ha med i rapporten Vis inaktive ansatte og Vis ansatte uten vandelsattest.

8. Trykk på Utskrift til Excel for å kjøre rapporten.

Her er et eksempel på denne rapporten: