Sikkerhetssenter

Sikkerhetssenter rapport brukes for Personalrapport sikkerhet. Man kan kjøre rapporten for avdelinger eller enkelte personer. Man kan ha med i rapporten Prosesser, Kurs og CV.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Rapporter i menyen som dukker opp.

3. Trykk deretter på fanen Sikkerhetssenter.

4. Først velger man Type rapport. Det kan enten være Avdeling eller Enkeltperson.

5. Hvis man velger Avdeling i tidligere steg, kommer det opp Avdelingsfeltet. Dersom man velger Enkeltperson kommer det opp Søk ansatt feltet.

6. Man kan inkludere Prosesser ved å sette hake på.

7. På den samme måten som Prosesser kan man ha med i rapporter Kurs ved å sette hake på.

8. Man kan også inkludere CV i rapporten ved å avhuke tilsvarende feltet.

9. Trykk på Utskrift til PDF for å kjøre rapporten.

Her er et eksempel på denne rapporten: