Menylinjen i Oppfølging

Når man holder musepekeren over menyikonet vises det en meny.

Innholdet i denne menyen varierer avhengig av hvilken rolle du har og hvilke moduler og funksjonalitet som er aktivert i systemet.

• Hjem
    Dette er startsiden i modulen. Her finner man en oversikt over fravær og oppgaver relatert til oppfølginger.
  • Statistikk
    Dette er siden som lister opp statistikk i form av grafer. Her finnes grafer for oppfølginger og sykefravær. Disse kan editeres på et lite tannhjul pr. graf, for eksempel periodiseres eller endres.
  • Nyheter
    Her kan det listes ut nyheter til brukerne av systemet.
  • Ansatte
    Her listes alle ansatte opp som man har tilgang til. Her kan man gå opp og ned i strukturen for å liste ansatt i de delene men måtte ønske. Her kan man også opprette egen ansattgrupper som kan brukes i rapporter o.l.
  • Fravær/Ferie
    Her får du oversikt over fravær, ferieplan. arbeidsplan og ferieinformasjon på avdeling eller gruppe. Her godkjennes også overføring av feriedager fra ett år til et annet dersom ferie administreres i systemet.
  • Fellesdokumenter
    Her kan man legge opp dokumenter som er felles for alle ledere, for eksempel maler og lignende.
  • Rapporter
    Her kan man velge rapporter i systemet av type PDF eller Excel. Det dreier seg om ansattlister, fraværsrapporter, oppfølgingsrapporter og så videre.
  • Godkjenning
    Her kan man velge å avslå eller godkjenne registrert fravær med kommentar til de som registrerte. Brukes ofte i sammenheng med feriesøknader fra ansatte og liknende. Denne vises kun om funksjonen godkjenning av fravær er aktivert. Ønsker man ikke å ta stilling til godkjenning kan man slette oppføringen uten å røre fraværet i kalenderen.
  • Altinn
    Her ser man en arbeidsliste over innsendinger til NAV av oppfølgingsplaner på sykmeldte.
    Her kan man sende om noen venter eller man kan gå på sendt for å se logg over tidligere innsendelser. I tillegg til dette, på denne siden har man mulighet til å hente digitale sykmeldinger fra Altinn.
  • Arbeidsliste for årsverk
    Her kan man få statistikk på årsverk inkludert fravær, netto årsverk og så videre.
  • Samleregistering Fravær
    Her kan man registrere et bestemt fravær på mange ansatte samtidig, for eksempel permisjon halv dag i påsken.
  • Godkjente timelister
    Her kan man se hvilke timelister som er godkjente om man benytter månedsgodkjenning i funksjonalitet for timelister.