Utbetale timer fra avspaseringssaldo

Det må være registrert lønnsart for dette formålet.

Hvis en ansatt har veldig mange avspaseringstimer, og det ikke er mulig å avspasere alle, er det mulig å utbetale noen av, eller alle, disse timene.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg lenken Timer fra menyen som vises.
  2. Siden Timeliste->Timeoversikt åpner seg.
  3. Til venstre, under timelisten, velger du lønnsarten for utbetaling fra saldo, i dette eksempelet heter denne Timer til utbetaling, i nedtrekkslisten under timelista, og så skriver du inn antall timer som skal utbetales.
  4. Klikk på Lagre.

Når du lagrer, blir de 2 timene lagt til i lønnsartoversikten, som ligger til venstre. I Avspaseringssaldoen var det totalt 2 timer i Ultimo saldo (antall tilgjengelige avspaseringsdager) i Timer til utbetaling står det nå -2 og Ultimo saldo avspaseringstimer viser 0 (det var 2, men så trakk du ut 2 til utbetaling, altså 2-2=0).

Når timelisten, med timer til utbetaling godkjennes, kommer det ingen timer over til neste måned hvis Ultimo saldo avspaseringstimer er 0.