Manuell justering av avspaseringssaldo

Justering av avspaseringssaldo gjøres på den ansattes timeliste. Du kan både legge til og trekke fra timer. Skal det trekkes timer setter du minustegn foran (for eksempel -1).

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg lenken Timer fra menyen som vises.
  2. Siden Timeliste åpner seg. Åpne fanen Timeoversikt.
  3. I seksjonen Avspaseringssaldo nederst til høyre legger du inn antall timer saldoen skal justeres med i feltet Justering.
  4. Klikk deretter på ikonet for lagring ved siden av feltet.
  5. I Ultimo saldo er antall timer økt tilsvarende (eller redusert hvis timene skulle trekkes fra). Ultimo saldo til avspasering blir oppdatert tilsvarende.