Overføring av avspaseringstimer til neste måned

Timer som ikke er avspasert i inneværende måned, blir overført til neste måned når timelisten blir godkjent. Du ser raskt hvor mange timer en ansatt har til gode for avspasering.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg lenken Timer fra menyen som vises.
  2. Siden Timeliste åpner seg. Åpne fanen Timeoversikt.
  3. Timer som er tilgode for avspasering vises nederst på siden til høyre, under Ultimo saldo avspaseringstimer. Det er dette antallet som blir overført til neste måned.
  4. For at timene kan overføres til neste måned, må de godkjennes av deg som leder. Du klikker på knappen Godkjenning, som du finner under timelista.
  5. Når du har godkjent timelisten, blir de overførte avspaseringstimene da til Primo saldo, som er det samme som timer til gode så langt den måneden.

Informasjonen om disse timene finner du i kolonnen Saldo.