Justere avspaseringstimer

Denne funksjonaliteten brukes når et fast antall timer overføres til neste måned uten at det må føres timer.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet Søk ansatt og velg lenken Timer fra menyen som vises.
  2. Fanen Timeliste->Timeoversikt åpner seg.
  3. Under Avspaseringssaldo rett under timelista på den høyre siden finner du informasjon om avspaserte timer. Du kan selv bestemme oppstartsverdien på timer i kolonnen Justering. Du bør skrive inn timeantall i tilsvarende felt og klikke på lagreknappen (disketten).
  4. En pop-up melding ber deg å bekrefte. Klikk Ja.

Timene er overført til Ultimo saldo og blir der til godkjenning. Når du godkjenner timelista i slutten av måneden, blir timene overført til Primo saldo i neste måned.

5. I timelisten på den påfølgende måneden vises avspaseringstimene i kolonnen Saldo.