Godkjente timelister

Godkjente timelister bruker man for å få oversikt over godkjente og ikke-godkjente timer på en ansatt. Denne støtter kun månedsgodkjenning og ikke dagsgodkjenning

1. Begynne å skrive ansattnavn i søkefeltet. Når undermenyen dukker opp, klikk på Timer.
  2. I fanen Timelister klikker du på underfanen Godkjente timelister
  3. Siden Godkjente timelister åpner seg. Du ser en liste med timelister for hver av månedene i inneværende år, du kan velge år, og informasjon om hvem som godkjente timelisten.
  4. Når en timeliste er godkjent kan du få mer informasjon om en timeliste ved å klikke på pilen. Du vil se informasjon om at timelisten er godkjent i kolonnen Hendelse, hvem som godkjente i kolonnen Opprettet av og når den ble godkjent i kolonnen Opprettet.