Godkjente timelister

Godkjente timelister bruker man for å få oversikt over godkjente og ikke-godkjente timer på en ansatt. Denne støtter kun månedsgodkjenning og ikke dagsgodkjenning.

1. Begyn å skrive ansattnavn i søkefeltet. Når undermenyen dukker opp, klikk på Timer.

2. Under Timelister velger man Godkjente timelister.

3. For å kunne få opp oversiktet, så må man først velge det ønskede året i nedtrekksmenyen.

4. Man trykker deretter knappen Filter.

5. Man ser da lista med både godkjente og ikke-godkjente timer for enkelte måneder, med info om hvem som har godkjent de timene inkludert. NB! Kolonnen Bekreftet av viser den siste brukeren som har godkjent listen.

6. Man kan utvide informasjon om godkjente timene i nedtrekksmenyen. Ytterligere informasjon inneholder Hendelse, Opprettet av og Opprettet (tid).