Gjøre korrigeringer på registrerte timer

Det kan være nødvendig å slette eller å gjøre korrigeringer på registrerte timer. Kanskje den ansatte registrerte feil arbeidstid eller valgte feil lønnstype eller registrerte timer på feil dag.

1. I kontekst av den ansatte klikker du på fanen Timer. Denne har flere faner, klikk på Timelister. Fanene Timeoversikt åpner seg.
  2. Klikk på RH ved siden av den dagen du skal gjøre endringer på.
  3. Et registreringsvindu åpner seg. Du kan endre klokkeslett, lønnstype, og om lunsj skal inkluderes eller ikke.
  4. Klikk på knappen Lagre. For å legge endringene i timelisten må du klikke på Oppdater timeliste.
  5.  En pop-up melding vises med beskjed om at handlingen vil overskrive disse timene i timelisten. Klikk på Ja.