Ny funksjonalitet for sikker pålogging; 2-faktor autentisering

4human tilbyr nå alle Evolution-kunder ny funksjon for sikker pålogging til vår HRM-tjeneste.

Fra og med 01.03.2017 vil alle kunder få mulighet til å velge en såkalt 2-faktor autentisering (ekstra bekreftelse).

Nedenfor finner du vedlegg som beskriver:

Ved behov for ytterligere avklaringer og spørsmål – Ta kontakt med 4human Brukerstøtte via vårt kundesenter evo.zendesk.com eller  melding til support@4humanhrm..no.