Generelt om funksjoner rundt ferie

I oppfølging finnes det støtte for flere elementer når det kommer til administrering av ferie.

Vi støtter prosesser for søknad, planlegging og overføring av ferie.

Elementer for administrering av ferie:

• Feriekalender på person.

• Feriefane på den ansatte.
    Full historikk og begrunnelser på overføring år for år. Mulighet for avvik fra standard, f.eks. bonusuke eller trekk i forbindelse med redusert stillingsprosent.
    Fanen kan kun benyttes om man administrerer ferie i Oppfølging.

• Integrasjonsfelt for ferie dersom dette håndteres i annet system som f.eks. Lønn.

• Søknad om ferie via pc eller mobil.
    Med varsler om avslag og godkjenning.

• Ferieoversikt for ansatte på mobil over uttak og saldo

• Ferieplan for avdeling eller ansattgruppe.

• Ferie informasjon på avdelingsnivå for tilgjengelighet, uttak og gjenstående dager.

• Godkjenning av overføring av ferie fra fjoråret på avdeling eller person.
    Automatisk overføring, eller justering med kommentarer.

• Rapport på uttak av ferie uke for uke for planlegging.

• Personalhåndbok med retningslinjer og lovverk rundt ferie.
    Mulighet for å abonnere.