Ansattes søknad og status over feriesaldo på mobil

Ansatte kan på sin mobil få tilgang til

• Oversikt over feriesaldo og dager brukt eller gjenstående
  • Søknad
  • Varsel til innboks om fravær av type Ferie ble godkjent eller avslått

Dersom tilgang gis og funksjonen Godkjenning aktiveres på fravær generelt kan man aktivere varslingene.

• Oversikt over feriesaldo og feriedager i mobil
  1. Trykk menyen Personlig info og deretter menyen Ansattstatus.
  2. Ansattstatus gir en oversikt over Ferie med overførte, tilgjengelige, brukte og gjenstående feriedager.

Dersom ferie administreres av eksternt system vil bare Gjenstående feriedager kunne benyttes.

• Søknad om ferie i mobilløsning
  1. Klikk på menyen Registrer fravær.
  2. Fyll inn Fra dato, Til dato, Fraværskode og klikk på Registrer fravær.
  3. ller lukk vindu.
  4. Leder godkjenner eller avslår i menyen Godkjenning under Oppfølging i vanlig pålogging på pc. Dette kan abonneres slik at varsel sendes til Innboks. Klikk på meldingen for å lese innholdet.
  5. Gå til Innboks i mobil og les varsel om registrering akseptert på fravær/ferie