Ansattes søknad og status over feriesaldo på mobil

Ansatte kan på sin mobil få tilgang til

• Oversikt over feriesaldo og dager er brukt eller gjenstående
  • Søknad
  • Varsel til innboks om fravær av type Ferie ble godkjent eller avslått

Dersom tilgang gis og funksjonen Godkjenning aktiveres på fravær generelt kan man aktivere varslingene.

• Oversikt over feriesaldo og feriedager i mobil
  1. Trykk menyen Personlig info.

Og deretter menyen Ansattstatus.

2. Ansattstatus liser oversikt over Ferie med overførte, tilgjengelige, brukte og gjenstående feriedager.

Dersom ferie administreres av eksternt system vil bare Gjenstående feriedager kunne benyttes.

• Søknad om ferie i mobilløsning
  1. Trykk på menyen Registrer fravær.
  2. Fyll inn Fra dato, Til dato, fraværskode for Ferie og trykk Registrer fravær.

3. Registrer kommentar eller Lukk vindu.

4. Leder godkjenner eller avslår i menyen Godkjenning under Oppfølging i vanlig pålogging på pc. Dette kan abonneres slik at varsel sendes til Innboks. Trykk på melding for å lese innhold.
  5. Gå til Innboks i mobil og les varsel om registrering akseptert på fravær/ferie