Oversikt over feriedager på forsiden

Man finner en enkel oversikt over uttak av feriedager på forsiden over de ansatte man har tilgang til.

På Hjem siden til Oppfølging finner man avsnittet Fraværsperioder, her finner du informasjon om egenmeldinger, kortidsfravær, langtidsfravær og feriedager registrert på ansatte og avdelingen den ansatte jobber i. For feriedager vil du få informasjon om brukte/planlagte og gjenstående feriedager.Skjermbilde1.PNG