Ferieplanlegging og detaljert oversikt over feriedager

• Ferieplan viser uttak av ferie måned for måned.
  1. Holde markøren over modul Oppfølging og klikk på menypunktet Fravær/Ferie i menyen. Åpne fanen Ferieplan.
  2. Søk frem relevant avdeling eller ansattgruppe, klikk Søk.
  3. Ferieplanen for ansatte, for eksempel, i en avdeling vises.
  4. Klikk Last ned PDF om man ønsker rapport.

Merk! Det finnes en lignende Excel rapport uke for uke under Hovedrapporter.

• Fanen Ferieinfo viser tilgjengelige, brukte/planlagte og gjenstående feriedager.
  1. Åpne Oppfølging->Ferie/Fravær->fanen Ferieinfo.
  2. Søk frem relevant avdeling, velg ferieår. Velg også å inkludere ansatte uten ferie om det er relevant. Kolonner kan sorteres ved å trykke på overskrift f.eks. Avdeling.
  3. Klikk Søk.
  4. Klikk Vis i Excel for å generere en rapport.