Ferieplanlegging og detaljert oversikt over feriedager

Holde musen over modul Oppfølging og trykke Fravær/Ferie i nedtrekksmenyen.

• Ferieplan viser uttak av ferie måned for måned.
  1. Trykk fanen Ferieplan.
  2. Søk frem relevant avdeling eller ansattgruppe, trykk Søk og ferieplanen listes.
  3. Trykk Last ned PDF om man ønsker rapport.

Vær obs på at det også finnes en lignende Excel rapport uke for uke under Hovedrapporter.

• Ferie info viser tilgjengelige, brukte/planlagte og gjenstående feriedager.
  1. Trykk fanen Ferie info.
  2. Søk frem relevant avdeling, velg ferieår og trykk Søk. Velg også å inkludere ansatte uten ferie om det er relevant. Kolonner kan sorteres ved å trykke på overskrift f.eks. Avdeling.
  3. Trykk Vis i Excel om man ønsker rapport.