Oppfølgingsrapporter - Nyansatte

Denne rapporten viser en liste med nyansatte i en gitt avdeling og om prøvetidssamtalene i oppfølging av nyansatte har blitt gjennomført i tide.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden Rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Oppfølgingsrapporter og underfanen Nyansatte.
    • Avdeling - velg avdeling ved å begynne å skrive navnet på avdelingen, fra listen som vises klikker du på avdelingen. Du kan også klikke på struktur-ikonet og velge avdelingen i vinduet som åpner seg
    • Ansatt fra - ansatte med ansattelsesdato fra datoen du velger og senere blir inkludert i rapporten
    • Datoformat - velg datoformatet rapporten skal vise
    • Sorter på - velg om ansatte skal sorteres på etternavn, fornavn eller ansettelsesdato
  4. Klikk på Skriv ut Excel-rapport for å generer rapporten.