Generelt om Favorittrapporter

Favorittrapporter er et utvalg av de mest brukte rapportene på tvers av våre kunder og på tvers av modulene. Disse favorittene er ment å brukes som snarvei til et forhåndsdefinert utvalg av noen rapporter.

• Det finnes åtte forskjellige rapporter under Favorittrapporter:
  1. ANSATTLISTE/TELEFONLISTE
  2. Medarbeidersamtaler
  3. Grafisk på fravær per person
  4. Skjema personalia
  5. Fravær pr avdeling
  6. Fraværstyper
  7. SSB rapport (egenmeldt fravær)
  8. Kalender
  • Ved å trykke på pilen under kolonnen Utvid, får man en kort beskrivelse på hva rapporten kan brukes til.

• Ved å trykke på feltet Vis, går man direkte til rapportens side, der rapporten er klar for bruk.