Hovedrapporter - Kalender

Denne rapporten viser kalenderen til alle i en avdeling eller til en enkeltperson.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging og trykk på Rapporter.

2. Velg fanen Hovedrapporter for å komme til rapporten Kalender og trykk på den.

3. Når man er inne på rapporten, velger man hvem som rapporten skal vise informasjon på.

• Velger man Avdeling, må man velge hvilken avdeling rapporten skal kjøres for.

• Velger man Enkeltperson, får man søke opp den ansatte rapporten skal vise kalenderen for.

4. Deretter velger man hvilket år rapporten skal kjøres for.

5. Og hvilken type kalenderen som mal vil ta ut: Fravær, Ferie eller Arbeidsplan.

6. Rapporten skrives ut til PDF.

Her det et eksempel på en Kalender rapport som viser Fravær for Enkeltperson. Rapport for Avdeling lister på samme måte alle ansatte i en gitt avdeling.

Tips! Bruker man funksjonen Godkjenning av fravær, vil ferie som ikke er behandlet vises skravert.