Generere personaliarapport

Denne rapporten inneholder personlige opplysninger om en ansatt og blir hentet fra ansattmappen. Du kan velge å generere en rapport for en enkelt ansatt eller en avdeling.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging i hovedmenyen og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden for rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på Hovedrapporter og underfanen Skjema personalia.
    • Avdeling - hake av denne hvis du ønsker å inkludere opplysninger om alle ansatte i en avdeling. Feltet Avdeling vises. Velg en avdeling ved enten å klikke på ikonet i feltet og velge avdeling i vinduet som vises, eller ved å begynne å skrive inn navnet og velg avdeling fra listen som vises
    • Enkeltperson - hake av denne hvis du ønsker å inkludere opplysninger om én bestemt ansatt. Feltet Enkeltperson vises. Begynne å skrive inn navnet og velg den ansatte fra listen som vises
  4. Klikk på knappen Last ned PDF for å generere rapporten og en PDF - fil.