Generere rapport for overtid

Med denne rapporten får du oversikt over det totale antall timer overtid på en avdeling eller per ansatte i avdelingen.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging i hovedmenyen, og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden for rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Hovedrapporter og underfanen Overtid.
  4. Siden Overtidsrapport åpner seg.
    • Type rapport - velg om rapporten skal vise overtid for én avdeling samlet, eller per ansatte i avdelingen. Hvis avdelingen har underavdelinger vil disse inkluderes i rapporten.
    • Avdeling - velg avdeling enten ved å klikke på struktur-ikonet og velg avdeling i vinduet som vises, eller begynne å skrive navnet på avdelingen og velg avdelingen i listen som vises
    • Fra dato - velg fra hvilken dato som skal med i rapporten
    • Til dato - velg til hvilken dato som skal med i rapporten
  5. Klikk på knappen Skriv ut excel-rapport for å generere rapporten og .xsl - filen.