Generere rapport på feriedager

Rapporten gir en oversikt over ferie i en avdeling, uke for uke.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging i hovedmenyen og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden for rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på Hovedrapporter og underfanen Feriedager.
  4. Denne rapporten vil vise feriedager for ansatte i en avdeling i en bestemt periode.
    • Avdeling - velg for hvilken avdeling du ønsker å ta ut ferierapport på
    • Fra dato - datoen markerer fra hvilken dato informasjon skal genereres
    • Til dato - datoen markerer til hvilken dato informasjon skal genereres
  5. Klikk på Skriv ut excel-rapport for å generer rapporten.

Merk! Når funksjonen Godkjenning av fravær benyttes, vil ferie som ikke er behandlet/godkjent vises skravert.