Generere rapport som viser kalenderen til de ansatte

Du kan generere rapport som enten inneholder informasjon om kalenderen for fravær, arbeidsplan eller ferie til alle ansatte i en avdeling, eller kun én ansatt.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging i hovedmenyen og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden for rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på Hovedrapporter og underfanen Kalender.
    • Type rapport
      • Avdeling - hake av denne hvis du vil se kalenderen til alle ansatte i en avdeling
      • Enkeltperson - hake av denne hvis du vil se kalenderen til én bestemt ansatt
    • Avdeling/Velg ansatt - hvilket av disse feltene som vises avhenger av typen du valgte i feltet Type rapport. Klikk på struktur-ikonet på feltet Avdeling og velg avdelingen, eller begynn å skrive inn navnet på avdelingen og klikk på den i listen som vises. Begynn å skrive inn navnet og klikk på den ansatte i listen som vises
    • Velg år - velg for hvilket år rapporten skal genereres
    • Velg type - fra listen velger du hvilken kalendertype(Fravær, Ferie eller Plan) rapporten skal vise
  4. Klikk på knappen Last ned PDF for å generere rapporten og .pdf-filen.

Merk! Når funksjonen Godkjenning av fravær benyttes, vil ferie som ikke er behandlet/godkjent vises skravert.