Registrere informasjon om militærtjeneste i CV

Her kan man i modul Kompetanse fylle ut den ansattes militærtjeneste. Dette benyttes mest til generering av ansattes cv i forbindelse med modulen Omstilling og inngår ikke i ekstern kompetanseprofil.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og klikk på lenken Kompetanse i menyen som dukker opp.
  2. Åpne fanen CV. Her ser du diverse faner; klikk på fanen Militærtjeneste. Her legger du inn periode for militærtjenesten (Påbegynt år og Fullført år), og hva slags tjeneste som ble gjennomført (Tjeneste).
  3. For å fortsette med registreringen av CV'en klikker du knappen Fortsett med CV som tar deg videre til neste informasjonskategori. Eller du kan selv velge hvilken informasjon du ønsker å registrere ved å klikke på respektive fane.