Registrere tillitsverv på den ansatte i CV

Her kan man i modul Kompetanse fylle ut den ansattes tillitsverv. Dette benyttes mest til generering av ansattes cv i forbindelse med modul Omstilling og inngår ikke i ekstern kompetanseprofil. Her registreres de tillitsverv du har hatt i forbindelse med arbeid eller i forbindelse meg fritidsaktiviteter. Et eksempel på tillitsverv er for eksempel borettslagsverv, trener i idrettslag eller liknende.

1.  Søk opp den ansatte i søkefeltet og klikk på lenken Kompetanse i menyen som dukker opp.
  2. Åpne fanen CV. Her ser du diverse faner; klikk på fanen Tillitsverv. Her legger du inn informasjon om hvor lenge vervet varte (Påbegynt år og Fullført år), hvilket Verv det var, og en beskrivelse av vervet (for eksempel oppgaver, ansvar).
  3. Klikk på knappen Lagre. Registrerte verv blir lagt i listen du ser nederst på siden.
  4. For å fortsette med registreringen av CV'en klikker du knappen Fortsett med CV som tar deg videre til neste informasjonskategori. Eller du kan selv velge hvilken informasjon du ønsker å registrere ved å klikke på respektive fane.