Registrere informasjon om fritid på den ansatte i CV

Her kan man i modul Kompetanse fylle ut om den ansattes fritidsinteresser. Dette benyttes mest til generering av ansattes cv i forbindelse med modul Omstilling og inngår ikke i ekstern kompetanseprofil.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og klikk på lenken Kompetanse i menyen som dukker opp.
  2. Åpne fanen CV. Her ser du diverse faner; klikk på fanen Fritid. Her legger du inn en beskrivelse av den ansatte sine fritidsinteresser.
  3. For å fortsette med registreringen av CV'en klikker du knappen Fortsett med CV som tar deg videre til registrering av Egenskaper.