Registrere stillinger for den ansatte i CV

Her registrerer du om den ansatte er tilknyttet bestemte stillinger i bedriften.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og klikk på lenken Kompetanse i menyen som dukker opp.
  2. Siden Kompetanse åpner seg. Åpne fanen CV ved å klikke på den. Her ser du diverse faner; klikk på fanen Stillinger.  Velge stilling i listefeltet Velg stilling.
  3. Klikk på knappen Lagre. Har den ansatte flere stillinger legger du denne inn på samme måte. En liste med den ansattes stillinger vises nederst på siden.
  4. Klikk på knappen Fortsett med CV for å fortsette med registreringen. Dette åpner fanen Bransjeerfaring. Eller du kan registrere annen informasjon ved å klikke på respektive fane.