Profiler - eksterne

Denne rapporten brukes i de tilfeller der man ønsker å presentere de ansattes kompetanse til eksternt firma f.eks. i forbindelse med anbud. Man kan tilpasse seksjoner i rapporten og fjerne eller endre rekkefølgen på disse for å spisse budskapet man vil oppnå med kompetanseprofilen.

1. Hold musepekeren over modulen Kompetanse.

2. Velg Rapporter i undermenyen.

3. Velg deretter fanen Profiler - eksterne.

4. Først velger man Type rapport.

5. Neste felt er avhengig av det man har valgt ut i det tidligere feltet. Det skal enten være Avdeling eller Søk ansatte.

6. Dersom man velger Avdeling, så finnes det et ekstra felt for å Inkludere inaktive ansatte og avdelinger. Her setter man hake på dersom man ønsker inaktive ansatte å bli inkludert i rapporten. Dette feltet kommer ikke opp hvis man velger Enkeltperson oppe.

7. Ekskluder utgåtte kurs er også feltet der man setter hake på hvis man ønsker å ekskludere disse kursene fra rapporten.

8. Hvis man ønsker Profilbildet i rapporten, så avhuker man dette feltet.

9. Under Seksjoner og prioritering kan man tilpasse feltene i rapporten etter behov. Man kan sette hake på eller av for å vise forskjellige seksjoner listet opp under.
Man kan endre prioritering på rekkefølgen av de ved å skrive inn tall manuelt ved siden av det ønskede feltet. F.eks. bytter man om på tallene om man ønsker at utdannelse skal komme før arbeidserfaring.

Kursdelen her inkluderer kurs fra både seksjonene CV og Kurs.

10. Man kan kjøre rapporten i enten Pdf eller Excel.

Her er eksemplene på begge rapporter: