Profiler - eksterne

Denne rapporten brukes i de tilfeller der man ønsker å presentere de ansattes kompetanse til eksternt firma som for eksempel i forbindelse med anbud. Du kan tilpasse seksjoner i rapporten og fjerne eller endre rekkefølgen på disse for å spisse budskapet én ønsker å oppnå med kompetanseprofilen.

1. Hold musepekeren over menyikonet Kompetanse i hovedmenyen og klikk på Rapporter i undermenyen som vises.
  2. Du blir tatt til siden for rapporter. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Kompetanse og underfanen Profiler-eksterne.
    • Type rapport - avhengig av alternativet du velger vil ulike felt vises
      • Avdeling - hake av for å søke i avdeling. Feltet Avdeling vises. Begynne å skrive navnet på avdelingen og fra listen som vises klikker du på avdelingen for å velge den. Du kan også klikke på struktur-ikonet og velge avdelingen i vinduet som åpner seg. I tillegg vil alternativet Inkluder inaktive ansatte og avdelinger vises; hake av for denne for å inkludere ansatte som ikke lenger jobber i avdelingen samt i inkludere ansatte i eventuelle deaktiverte avdelinger
      • Enkeltperson -  hake av for å søke opp en bestemt ansatt. Feltet Søk ansatt vises. Begynne å skrive navnet på den ansatte og fra listen som vises klikker du på den ansatte for å velge denne
    • Ekskluder utgåtte kurs - hake av denne for å ikke inkludere kurs som ikke lenger er gyldige
    • Profilbilde - denne er automatisk haket av, klikk på den for å fjerne haken hvis ikke profilbilde skal inkluderes i rapporten
    • Seksjoner og prioriteringer - her kan du velge hvilken informasjon som skal inkluderes i rapporten. For å velge en seksjon klikker du på den, du vil se en hake som viser at den er valgt. Du kan også velge i hvilken rekkefølge seksjonene skal vises ved å skrive inn et tall for seksjonen. For eksempel hvis du ønsker at Kurs skal vises før Utdannelse skriver du 4 på utdannelse og 3 på kurs.
  4. Du kan velge å generer en .pdf-fil eller .xsl-fil. Klikk på henholdsvis Last ned PDF og Skriv ut Excel-rapport.