Kurs

Her kjører man rapporter for forskjellige kurstyper, avhengig av parametre man setter opp ved filtrering. Dette gjelder kurs som er lagt til i kursseksjonen i modul Kompetanse.

1. Hold musepekeren over modulen Kompetanse.

2. Velg Rapporter i undermenyen.

3. Velg deretter fanen Kurs.

4. Først velger man Avdeling.

5. Neste to felter er Fra dato og Til dato.

6. Vis kurs feltet velges i nedtrekksmenyen for kursstatus som man ønsker i rapporten.

7. Man velger Gruppe i nedtrekksmenyen (kursgrupper man setter opp i Innstillinger).

8. Kurs også velges mellom i nedtrekksmenyen.

9. Man kan også velge Status i nedtrekksmenyen.

10. Man kan sette hake på dersom man ønsker Inaktive ansatte inkludert i rapporten.

11. Sorter feltet velges mellom utvalg i nedtrekksmenyen.

12. Man kan kjøre rapporten basert på Kurs liste.

Eksempel på denne rapporten:

13. En annen måte å kjøre rapporten på er Kurs datoer. Denne fungerer kun på kurs som har en spesifikk fullført dato.

Eksempel på denne rapporten: