Prosesser

Denne rapporten brukes for å vise status og score på ansatte tilknyttet prosesser, periodisert og tilknyttet en viss avdeling.

1. Hold musepekeren over menyikonet Kompetanse i hovedmenyen og klikk på Rapporter i undermenyen som vises.
  2. Du blir tatt til siden for rapporter. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Kompetanse og underfanen Prosesser.
    • Avdeling - hake av denne hvis du vil se informasjon på avdelingsnivå. Feltet Avdeling vises - velg at ansatte i hele organisasjonen eller avdeling skal inkluderes. Begynne å skrive navnet på avdelingen og fra listen som vises klikker du på avdelingen for å velge den. Du kan også klikke på struktur-ikonet og velge avdelingen i vinduet som åpner seg
    • Fra dato - Til dato - perioden for rapporten
    • Inkluder kompetanse uten gjenomføringsdato - hake av denne for å inkludere prosesser hvor det ikke er satt en gjennomføringsdato
  4. Klikk på Skriv ut Excel-rapport for å generer rapporten og .xsl-fil.