Hovedrapport

Denne rapporten brukes for en detaljert oversikt over kurs, prosesser eller CV/kompetanseprofil per avdeling.

1. Hold musepeker over modulen Kompetanse.

2. Velg Rapporter i undermenyen.

3. Velg deretter fanen Hovedrapport.

4. For å filtrere søket, først velger man Avdeling.

5. Man kan også filtrere søket ved å velge Ansattgruppe.

6. Man kan sortere data etter Avdelingsnavn, Etternavn, Ansattnummer eller Prioritet.

7. Deretter velger man type kompetanse. Avhengig av det man velger i dette steget, kan man filtrere data videre i rapporten.

7.1. Haker man av for Kurs, kan man ytterligere filtrere kurs.

7.2. Haker man av for Prosesser, har man også mulighet til å filtrere kompetanseprosesser.

7.3. Ved å huke av for Kompetanseprofil/CV, får man videre filtrere CVer.

8. Man kan også velge å få rapporten til å Vise inaktive ansatte.

9. Ved å huke av for Ekskluder tomme kolonner, vil rapporten kun vise kolonner hvor det finnes data.

10. I det siste steget velger man Kolonner.

Her er et eksempel på denne rapporten: