Registrere bransjeerfaring på den ansatte i CV

Her registrere du bransjeerfaringer den ansatte måtte ha.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og klikk på lenken Kompetanse i menyen som dukker opp.
  2. Siden Kompetanse åpner seg.
  3. Åpne fanen CV ved å klikke på den. Her ser du diverse faner; klikk på fanen Bransjeerfaring.  Velge bransjeerfaring fra listefeltet Velg bransjeerfaring og fra hvilket år i feltet Fra år (YYYY)
  4. Klikk på knappen Lagre. Du legger til flere på samme måte. Alle bransjeerfaringene vises i en liste nederst på siden.
  5. For å fortsette med registreringen av CV'en klikker du knappen Fortsett med CV som tar deg videre til neste informasjonskategori. Eller du kan selv velge hvilken informasjon du ønsker å registrere ved å klikke på respektive fane.