Fortsette eksisterende oppfølging av sykefravær

Er det registrert en oppfølging på en sykemeldt med et tiltak, behøver du ikke å ha opprettet et nytt så lenge det gjelder samme tilfelle av sykefravær. Da velger du heller å fortsette oppfølgingen på et eksisterende tiltak.

1. Søk opp den ansatte og klikk på menypunktet Sykefravær
  2. Fanen Oppfølginger åpner seg. Du kikker på knappen Videre oppfølging for å åpne fanen Samtale.
  3. Du kommer rett inn i tiltaket og kan velge å registrere ny aktivitet i oppfølgingsplanen.

Fortsett ellers prosessen som vist i artikkelen for Oppfølging av sykefravær.

Husk! Det kun er en siste samtale med status Avsluttet\Løst etter at fraværet har opphørt som avslutter varslingsprosessen.