Fortsette eksisterende oppfølging av sykefravær

Har man allerede satt i gang en oppfølging på en sykemeldt med et tiltak behøver man ikke å ha opprettet et nytt så lenge det gjelder samme tilfelle av sykefravær. Da velger man heller å fortsette oppfølgingen på et eksisterende tiltak. For å fortsette oppfølgingen av et sykefravær gjør vi følgende:

1. Søk opp den ansatte og trykk snarveien Tiltak.

2. Da kommer vi rett til stedet vi skal fortsette oppfølgingen. Trykk på knappen Videre oppfølging på høyre side i det eksisterende tiltaket.

3. Man kommer så rett inn i tiltaket og kan fortsett med å fylle på med samtaler.

Fortsett ellers prosessen som vist i artikkelen for Oppfølging av sykefravær.

Husk at det kun er en siste samtale med status Avsluttet\Løst etter at fraværet har opphørt som avslutter varslingsprosessen.