Kalender - Arbeidsplan

Man bruker Kalenderen for detaljert plan og oversikt over enkelte ansatte og deres status tilknyttet modul Oppfølging. Kalenderen brukes hovedsakelig for Fravær, Ferie og Arbeidsplan som er de viktigste.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive ansattnavn.

2. Velg deretter Kalender i menyen som dukker opp.

3. Man velger fanen Arbeidsplan for å få opp oversikt over den ansattens fraværsplan.

4. Fanen Arbeidsplan gir en visuell oversikt over planen med eventuell kommentarer. Arbeidsplanen har sine egne arbeidsskjemaer som defineres av superbrukeren under Innstillinger. Arbeidsplanen kommer til å se sånn ut:

5. Man kan holde musepekeren over en bestemt dag for å få en kort oversikt over den valgte dagen.

6. Dersom man ønsker Oversikt dag for daglig plan, trykker man på den ønskede dagen i kalenderen. Vær oppmerksom på at når det gjelder Arbeidsplan blir man overført til fanen Fravær ved å trykke på den valgte dagen.

7. Hvis det ble lagt inn noen Kommentarer, kommer de til å ligge rett under oversiktet. Man kan redigere kommentarer ved å trykke på blyanten som ligger ved siden av kommentaren, eller slette den.

8. Det er mulig å legge til flere kommentarer under feltet Tillegg. Man bør skrive inn Kommentar og trykke på Legg til.

9. På toppen av siden ligger det Legg til hendelse knappen som brukes for ytterligere hendelser på denne dagen.

10. Etter at man har fylt ut skjemaet, trykker man på knappen Lagre.