Kalender - Logg

Loggen gir deg en oversikt over forskjellige typer fravær som er slettet på den ansatte. Du har mulighet til å rulle tilbake slettingen av fraværet, det vil si registrere det i kalenderen igjen.

Det er ikke mulig å rulle tilbake slettet fravær fra en sykemelding.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive inn navnet, og klikk på lenken Kalender. Hvis du står i ansattprofilen klikker du på fanen Kalender.
  2. Siden Kalender åpner seg. Klikk på fanen Logg for å få opp en oversikt over den ansatte sine slettede fravær.
  3. Du kan klikke på knappen Rulle tilbake, for å registrere fraværet i kalenderen.