Kalender - Logg

Du bruker Kalenderen for å få en detaljert plan og oversikt over enkelte ansatte og deres status. Kalenderen brukes hovedsakelig for Fravær, Ferie og Arbeidsplan som er de viktigste. Fanen Logg bruker du for å få en oversikt over aktiviteter og endringer for en ansatt som gjelder forskjellige typer fravær.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive ansattnavn.
  2. Velg deretter Kalender i menyen som dukker opp.
  3. Klikk på fanen Logg for å få opp en oversikt over den ansatte sine fraværsaktiviteter og endringer som gjelder den ansatte sitt fravær.
  4. Du kan klikke på knappen Rulle tilbake, ved siden av hvert fravær, for å tilbakestille det. Denne kan imidlertid ikke benyttes om du har allerede har godkjent fraværet.