Kalender - Logg

Man bruker Kalenderen for detaljert plan og oversikt over enkelte ansatte og deres status. Kalenderen brukes hovedsakelig for Fravær, Ferie og Arbeidsplan som er de viktigste. Fanen Logg bruker man for oversikt over aktiviteter og endringer for en ansatt som gjelder forskjellige typer fravær.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive ansattnavn.

2. Velg deretter Kalender i menyen som dukker opp.

3. Man velger fanen Logg for å få opp oversikt over den ansattens fraværsaktiviteter og endringer som gjelder den ansattens fravær.

4. Man får da opp aktivitetslogg listet opp.

5. Man kan trykke knappen Rulle tilbake ved siden av hvert fravær for å tilbakestille det. Denne kan imidlertid ikke benyttes om man har aktivert godkjenning ved ansattes fraværsregistrering.