Følg

Legge til kommentarer på en ansatt

En leder har mulighet til å skrive kommentarer på den ansatte som vil vises i kalenderen. Dette er nyttig i den daglige oppfølging av ansatte med, eller uten sykefravær. Listen kan skrives ut i excel og tas med i samtaler med den ansatte. 

  1. Kommentarer kan enklest legges inn ved å gå på toppen av Hjem-siden i modulen Oppfølging og klikke på Kommentarer.

    Skriv inn navnet på den ansatte. En liste over alle kommentarer som er lagt til på den ansatte vises. Velg datoen kommentaren skal legges inn på. Skriv kommentaren i tekstfeltet og klikk på Legg til kommentar.


  2. Når du i den ansattes profil åpner fanen Kalender og velger en av kalenderne vil du se en rød trekant øverst til høyre, på de dagene det er lagt til en kommentar. Holder du musepekeren over datoen vises kommentar og eventuelle fraværskoder. Du kan også legge til kommentarer direkte på en dag i kalenderen ved å klikke på dagen. En side åpner seg hvor du får en oversikt over arbeidsplan, eventuelle fravær og allerede registrert kommentar. Du kan enkelt slette kommentarer i dette vinduet.
  3. For å liste opp kommentarer klikker du på fanen Kalender og underfanen Liste. I utgangspunktet lister denne opp fravær og kommentarer som ble lagt til på fraværet. Den inkluderer ikke generelle kommentarer som ble lagt til på en dato. For å se kommentarer som ikke er knyttet til fravær, haker du av Kun kommentarer.  Du kan filtrere listen på datointervall. Hvis du ikke setter ett dato intervall vises alle kommentarer som er registrert på den ansatte.
  4. Klikk Filtrer for å generere en liste basert på søkekriteriene.
Print Friendly and PDF
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.