Kalender - Fravær

I fraværskalenderen til den ansatte får du raskt oversikt over fraværet til den ansatte, inkludert ferie.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive ansattnavn.
  2. Velg deretter Kalender i menyen.
  3. Siden Kalender åpner seg. Klikk på fanen Fravær for å få opp en oversikt over den ansattes fraværsplan.
  4. Fanen Fravær viser en oversikt over fraværet med eventuell kommentarer. Alle fravær i kalenderen har sine fraværskoder.
  5. Holde musepekeren over en bestemt dag for å få detaljer for den valgte dagen.
    Dersom du ønsker full informasjon for dagen, klikker du på den ønskede dagen i kalenderen.
  6. Hvis det ble lagt inn noen Kommentarer, ligger disse under fraværet. Man kan redigere kommentarer ved å klikke på blyanten som ligger ved siden av kommentaren, eller slette den ved å klikke på knappen for sletting. Velger du å redigere, ser du kommentaren i feltet Kommentar. Gjør endringer og klikk Lagre.

Det er mulig å legge til flere kommentarer under seksjonen Tillegg. Skriv inn en beskrivelse i feltet Kommentar og klikk på Legg til.
    Legg merke til at dagene hvor det er lagt til en kommentar er markert med en liten rød trekant. Holder du musepeker over valgte dato vises kommentaren og eventuell fraværskode.