Kalender - Fravær

Man bruker Kalenderen for detaljert plan og oversikt over enkelte ansatte og deres status i modul Oppfølging. Kalenderen brukes hovedsakelig for Fravær, Ferie og Arbeidsplan som er de viktigste.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive ansattnavn.
  2. Velg deretter Kalender i menyen.
  3. Siden Kalender åpner seg. Klikk på fanen Fravær for å få opp en oversikt over den ansattes fraværsplan.
  4. Fanen Fravær viser en oversikt over fraværet med eventuell kommentarer. Alle fravær i kalenderen har sine fraværskoder( defineres av superbrukeren i Innstillinger).
  5. Holde musepekeren over en bestemt dag for å få en oversikt for den valgte dagen.

Dersom du ønsker Oversikt dag for daglig plan, klikker du på den ønskede dagen i kalenderen.
  6. Hvis det ble lagt inn noen Kommentarer, kommer de til å ligge rett under oversiktet. Man kan redigere kommentarer ved å trykke på blyanten som ligger ved siden av kommentaren, eller slette den.

Det er mulig å legge til flere kommentarer under feltet Tillegg. Skriv inn en beskrivelse i feltet Kommentar og klikk på Legg til.
  7. På toppen av siden ligger det Legg til hendelse knappen som brukes for ytterligere hendelser på denne dagen.
  8. Klikk på knappen Lagre.
    Legg merke til at dagene hvor det er lagt til en kommentar er markert med en liten rød trekant. Holder du musepeker over valgte dato vises kommentaren og eventuell fraværskode.