Kalender - Arkivert ferie

Du bruker Kalenderen for å få en detaljert plan og oversikt over den enkelte ansatte. Kalenderen brukes hovedsakelig for Fravær, Ferie og Arbeidsplan som er de viktigste. Du kan sjekke feriearkiv under fanen Arkivert ferie. Dette kan brukes i de tilfeller annet system er master på saldo og du ønsker å se hva som ble tatt ut i foregående år.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive ansattnavn.
  2. Klikk på menypunktet Kalender i menyen som dukker opp.
  3. Siden Kalender åpner seg, klikk på fanen Arkivert ferie.
  4. En oversikt over ferie som ligger i arkiv vises, dersom det finnes noe.