Kalender - Arkivert ferie

Man bruker Kalenderen for detaljert plan og oversikt over enkelte ansatte og deres status. Kalenderen brukes hovedsakelig for Fravær, Ferie og Arbeidsplan som er de viktigste. Man kan sjekke feriearkiv under fanen Arkivert ferie. Dette kan brukes i de tilfeller annet system er master på saldo og man ønsker å vise hva man hadde tatt ut i foregående år.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive ansattnavn.

2. Velg deretter Kalender i menyen som dukker opp.

3. Man velger så fanen Arkivert ferie.

4. Da får man oversikt over ferie som ligger i arkiv dersom det finnes noe.