Kalender - Arkivert ferie

Du kan sjekke feriearkiv under fanen Arkivert ferie. Dette kan brukes i de tilfeller annet system er master på saldo og du ønsker å se hva som ble tatt ut i foregående år.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive navnet og klikk på lenken Kalender i menyen som dukker opp. Hvis du har ansattprofilen åpen, klikker du på fanen Kalender
  2. Siden Kalender åpner seg, klikk på fanen Arkivert ferie. En oversikt over ferie som ble tatt ut vises, dersom det finnes noe.