Rapporter

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og klikk på lenken Ansatt.
  2. Siden Personlig åpner seg. Åpne underfanen Rapporter.
  3. Velg hvilken tidsperiode i seksjonen Velg datoerDette er en felles avdeling for begge rapporter som ligger nede.
  4. I seksjonen Fraværstyper velger du  hvilken type fravær som skal med i rapporten.
  5. Du kan kjøre rapporten for Fravær som andel av avdeling/overavdeling fra/til dato. Da velger du Avdeling i nedtrekksmenyen.
  6. Du kan enten velge å vise rapporten på skjermen eller å laste ned en .PDF fil ved å klikke på henholdsvis Vis på skjerm eller Last ned PDF.
  7. Neste rapport er Søylediagram fravær i prosent på person. Du setter hake på Beregn med ferie og Beregn med permisjon dersom du vil ha dem i rapporten.
  8. Du kan enten velge å vise rapporten på skjermen eller å laste ned en .PDF fil ved å klikke på henholdsvis Vis på skjerm eller Last ned PDF