Arbeidsliste

Forhåndsbetingelser! Innstillingen Blå/Hvit må aktiveres.

Siden viser en oversikt over registrerte årsverk og fravær på den ansattes stilling, og du godkjenner fraværet per måned.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg menypunktet Ansatt.
  2. Fanen Personlig->Profil åpnes automatisk.
  3. Klikk på fanen Personlig->Arbeidsliste.

Velg år du ønsker å se arbeidslisten for velg å velge År i listefeltet.

4. Klikk på knappen Filtrer.
  5. En liste med tolv rader vises, hvor hver rad representerer en bestemt måned. I eksemplet ser du at Registrert fravær blir 0.45 mens Netto årsverk blir 0.55. I praksis betyr dette at denne ansatte blir på fravær 45% av tid mens den er på jobb 55%.

6. Klikk på knappen Godkjenn for å låse dette.

Feltet blir låst for videre redigering. Klikk på Fjern godkjenning dersom du angrer handlingen. Da vil knappen Godkjenn igjen vises.