Arbeidsliste

I modul Oppfølging finnes det funksjonalitet for årsverksrapportering som kan aktiveres under Blå/Hvit i Innstillinger.

Her får man opp lista med registrert fravær og godkjenning på den valgte ansatte.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og trykk på Ansatt.

2. Da havner man til fanen Personlig. Trykk på underfanen Arbeidsliste.

3. Man velger det ønskede År i nedtrekksmenyen.

4. Trykk på knappen Filtrer.

5. Da blir lista satt opp med 12 måneder i ett år. Man får se all registrert fravær på enkelte måneder. I eksemplet nede ser vi at Registrert fravær blir 0.45 mens Netto årsverk blir 0.55. I praksis betyr dette at denne ansatte blir på fravær 45% av tid mens den er på jobb 55%. Trykk på knappen Godkjenn for å låse dette.

6. Da blir felter på dette låst og man kan ikke redigere dem videre. Man kan trykke på Fjern godkjenning dersom man angrer på denne handlingen. Da blir feltene redigerbare igjen.