Bilskaderapport

Bilskaderapport brukes for å få oversikt og detaljert info om bilskade ulykker som har oppstått. Her kan man kjøre rapporten i en gitt periode og for en bestemt avdeling. Man kan nærmere filterere etter den som hadde ansvar for ulykken. Rapporten kommer til å inneholde detaljert informasjon om skadedeltakerne.

1. Hold musepekeren over modulen Skadebase i hovedmenyen.

2. I undermenyen velger man Rapporter.

3. Rapporter feltet inneholder flere undertyper rapporter. Der kan man velge Bilskade.

4. Her finner man felter for rapportinformasjon man må fylle ut. Det ligger under Rapportinnhold.
Først velger man Avdeling.

5. Deretter velger man dato man skal kjøre rapporten for. Disse feltene er Dato fra og Dato til.

6. Feltet Ansvar brukes for å avklare hvem sin skyld var på at bilskade oppstod. Man velger i nedtrekksmenyen blant Alle, Skyld, Motpart eller Uavklart.

7. Klikk knappen Skriv til XLS for å kjøre rapporten.

Her er et eksempel på Bilskaderapport med Alle typer anvar for bilskade.